Vertegenwoordiging trekkingsgebieden

maart 2023

Het Ondernemersfonds Ambacht bestaat uit trekkingsgebieden, waarbij ieder trekkingsgebied een  vertegenwoordiging van ondernemers heeft. Denk hierbij aan de winkeliersvereniging bij de winkelcentra, maar ook voor de bedrijventerreinen zijn er inmiddels stichtingen opgezet.

Voor Bedrijventerrein Antoniapolder e.o. zijn ondernemers Johan Peekstok (Peekstok Machining & Construction), Martin de Keizer (Xebius Grafisch Bedrijf), David Roelofs (DAR Bouwadvies), Oscar Bijl (Lans Nivotherm) en Bjorn van Dijl (Willaerts Group) toegetreden tot het bestuur van het bedrijventerrein.

Voor Bedrijventerrein De Sandeling zijn dit ondernemers Bart Bahlman (Winter VVE Groep), Edwin den Haring (Obreen Media), Paul Zoeteman (Studio Carpe Diem), Cor van der Lee (Haparko) en Arjan Treure (Bouwbedrijf G.Treure en Zn).

Voor Bedrijventerrein Ambachtsezoom is coörporatie Parkmanagement Ambachtsezoom betrokken bij de planvorming voor besteding van de financiële middelen uit het ondernemersfonds.

Heeft u goede ideeën voor het gebied waar uw bedrijf gevestigd is? Schroom niet om contact op te nemen met de vertegenwoordiging van uw trekkingsgebied.

Voor meer informatie over het Ondernemersfonds Ambacht en de contactgegevens van de vertegenwoordiging: https://www.ondernemersfondsambacht.nl/gebiedsindeling/